SmartQuant Discussion
http://www.smartquant.com/forums/

why get errors?
http://www.smartquant.com/forums/viewtopic.php?f=44&t=10389
Page 1 of 1

Author:  zilshouji [ Tue Nov 13, 2012 10:27 am ]
Post subject:  why get errors?

Here is my simple code and error for a shortscreen.
what's wrong with it?
Could someone help me?

Attachments:
Error.JPG
Error.JPG [ 160.74 KiB | Viewed 4959 times ]

Author:  Dr. Anton Fokin [ Tue Nov 13, 2012 10:34 am ]
Post subject:  Re: why get errors?

You define local variables in one method and try to use them in another method. This doesn't work in c# (and any other programming language).

Regards,
Anton

Author:  zilshouji [ Tue Nov 13, 2012 11:23 am ]
Post subject:  Re: why get errors?

Got U.
Thank U.

Page 1 of 1 All times are UTC + 3 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/