SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Thu Oct 22, 2020 3:05 am

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: FillMode programatically
PostPosted: Mon Mar 07, 2011 7:08 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 09, 2009 3:49 pm
Posts: 42
Hello,
I couldn't find any way to set or read the FillOnBarMode programatically.
Any suggestions most appreciated.

Thanks,
Bill


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 09, 2011 11:47 am 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Jul 17, 2003 10:39 am
Posts: 1478
Hi,

It is impossible to get or change this value programatically...

Regards,
Alex

_________________
SmartQuant Development Team


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 09, 2011 7:13 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 09, 2009 3:49 pm
Posts: 42
It's a pitty,
thanks anyway Alex.
Bill


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 09, 2011 8:17 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2003 3:43 pm
Posts: 6817
Hi,

why would you want to change this setting?

Cheers,
Anton


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group