SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Sat Feb 29, 2020 12:28 am

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 08, 2011 6:03 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 15, 2011 7:15 pm
Posts: 80
Hello,

Is it possible to programatically disconnect from a data provider? If so, how can I do this?

Thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 08, 2011 6:07 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2003 3:43 pm
Posts: 6816
Hi,

no, currently not possible. But why do you need it?

Regards,
Anton


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 08, 2011 6:15 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 15, 2011 7:15 pm
Posts: 80
I use 1 provider for historicals and another for live prices. Once I import the prices since market open, I would like to disconnect from the historical provider and remain connected to the live price source.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group