SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Tue Nov 21, 2017 11:25 am

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jul 31, 2012 9:28 am 
Offline

Joined: Sun Jul 08, 2012 10:44 am
Posts: 11
Dear Sir/Miss:
I just imported 30minutes' data ,which just have two columns,one is datetime and the other is close price,into openquant.I can import it,but I can't get its chart.
I got another question.I can't understand when should I use OnBar or OnBar before and so on.
Are there more documents or examples to show it?
I will appriciate it if you can give me more help.
sincerely


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 31, 2012 2:47 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2003 3:43 pm
Posts: 6778
Hi, usually bars should have OHLC values, basically by definition of a bar. I am not sure you can plot bars that have only close price, though I have to talk to our developers.

On your second point, have you looked through "Getting Started" guides?

Regards,
Anton


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 01, 2012 4:38 am 
Offline

Joined: Sun Jul 08, 2012 10:44 am
Posts: 11
Dear Dr. Anton Fokin:
Thank you for your advise!
I think I should read all document again.
I find it is easy to import data into Openquant,and I'd like it,which is better than many other softwares.
Here is another question:
How many times I can calculate a indicator ?
Can I exchange indicator bars to timeserises?
Here is an example:
I use RSI to calculate a serise data and get RSIA,can I use SMA to calculate RSIA,or other indicator.
I fell sorry if my question is too easy to waste your precious time.
sincerely.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 01, 2012 9:39 am 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2003 3:43 pm
Posts: 6778
Yes, you can use Indicator as Input series of another indicator (). This way you can calculate RSI(SMA) and so on, check RSI constructors in API references

Name Description
RSI(BarSeries, Int32) Creates an instance of RSI indicator
RSI(Indicator, Int32) Creates an instance of RSI indicator
RSI(TimeSeries, Int32) Creates an instance of RSI indicator
RSI(BarSeries, Int32, BarData) Creates an instance of RSI indicator
RSI(BarSeries, Int32, Color) Creates an instance of RSI indicator
RSI(Indicator, Int32, BarData) Creates an instance of RSI indicator
RSI(Indicator, Int32, Color) Creates an instance of RSI indicator
RSI(TimeSeries, Int32, Color) Creates an instance of RSI indicator
RSI(BarSeries, Int32, BarData, Color) Creates an instance of RSI indicator
RSI(Indicator, Int32, BarData, Color) Creates an instance of RSI indicator


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 01, 2012 4:37 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 08, 2012 10:44 am
Posts: 11
Thank you Dr. Anton Fokin.
I'll try it again.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group