SmartQuant Discussion
http://www.smartquant.com/forums/

Two accounts in CNX broker.
http://www.smartquant.com/forums/viewtopic.php?f=59&t=9775
Page 1 of 1

Author:  MaRCHeW [ Fri Nov 11, 2011 3:38 pm ]
Post subject:  Two accounts in CNX broker.

Hi :)

I have opened two accounts in my broker (currenex).
Is it possible send orders from OpenQuant directly to my two accounts?

Regards
MaRCHeW

Author:  Alexei Kurov [ Fri Nov 11, 2011 4:20 pm ]
Post subject:  Re: Two accounts in CNX broker.

Hi,

currently, Account and ClientID fields of an order are not used by CNX plugin.
but, we will add support for them in the next version of OQ.

Author:  MaRCHeW [ Fri Nov 11, 2011 4:26 pm ]
Post subject:  Re: Two accounts in CNX broker.

Hi :)

Alexei Kurov wrote:
currently, Account and ClientID fields of an order are not used by CNX plugin.
but, we will add support for them in the next version of OQ.


Thank you very much Alexei :)
I'll be very appreciate if you add this support to Integral too.

Regards
MaRCHeW

Author:  Alexei Kurov [ Fri Nov 11, 2011 4:52 pm ]
Post subject:  Re: Two accounts in CNX broker.

MaRCHeW wrote:
I'll be very appreciate if you add this support to Integral too.

what do you mean? Integral FX API does not use Account and ClientID fields.
As far as i known, it uses SenderSubID and DeliverToCompID, but these fields already exist in plugin's properties

Author:  MaRCHeW [ Fri Nov 11, 2011 5:13 pm ]
Post subject:  Re: Two accounts in CNX broker.

Hi :)

Alexei Kurov wrote:
MaRCHeW wrote:
I'll be very appreciate if you add this support to Integral too.

what do you mean? Integral FX API does not use Account and ClientID fields.
As far as i known, it uses SenderSubID and DeliverToCompID, but these fields already exist in plugin's properties


Thank you for information.

Regards
MaRCHeW

Author:  MaRCHeW [ Wed Dec 07, 2011 3:02 pm ]
Post subject:  Re: Two accounts in CNX broker.

Hi Alex :)

Alexei Kurov wrote:
Hi,

currently, Account and ClientID fields of an order are not used by CNX plugin.
but, we will add support for them in the next version of OQ.


I didn't see this feature in last "Release notes".
Is this feature supporting in current version of OpenQuant?

Regards
MaRCHeW

Author:  Alexei Kurov [ Wed Dec 07, 2011 3:12 pm ]
Post subject:  Re: Two accounts in CNX broker.

Hi,

no, the latest version does not contain an update related to this feature request.

Author:  MaRCHeW [ Thu Jan 19, 2012 1:16 pm ]
Post subject:  Re: Two accounts in CNX broker.

Hi :)

I see that this feature was added to last released version of OpenQuant.. Thank you very much :)

Regards
MaRCHeW

Page 1 of 1 All times are UTC + 3 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/