SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Sat Sep 23, 2017 1:36 am

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 18, 2011 9:42 am 
Offline

Joined: Fri May 30, 2008 9:14 am
Posts: 10
Location: San Jose
Hi,

I am a registered OpenQuant user. I am having a bizzare UI issue.

Accidentally, I moved the solution explorer out of the main window and i am not able to get it back.

When I click the view-->Solution Explorer window, I am not seeing the solution explorer at all....

I uninstalled and installed OQ and tried looking into the registry, no difference. Any help is greatly appreciated.

Thanks,
JaDee.


Attachments:
NoSolutionExplorer.gif
NoSolutionExplorer.gif [ 535.22 KiB | Viewed 4031 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 18, 2011 9:56 am 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Jul 17, 2003 10:39 am
Posts: 1478
Hi,

Just delete the following files from <appdata>\SmartQuant Ltd\OpenQuant\Ini\Layout folder
layout.link.xml
layout.data.xml
windows.xml

or replace them with originals from <installdir>\AppData\ini.zip

usually,
<appdata> is C:\Users\<user>\AppData\Roaming
<instaldir> is C:\Program Files\SmartQuant Ltd\OpenQuant

_________________
SmartQuant Development Team


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group