SmartQuant Discussion
http://www.smartquant.com/forums/

QuantBase FX Instruments Unavailable in OpenQuant2014
http://www.smartquant.com/forums/viewtopic.php?f=60&t=14885
Page 1 of 1

Author:  abasqd [ Fri Feb 01, 2019 5:42 am ]
Post subject:  QuantBase FX Instruments Unavailable in OpenQuant2014

Hi,

I have set up QuantBase (2.14.8 - 64bit) with some FX Data (which is observable under the 'FX' folder in Instruments).

Image

I am able to connect to this QuantBase server from OpenQuant2014 (1.0.6950.25008 - 64bit) over LAN and see all the instrument categories except 'FX'.

Can you please provide a solution to this?

Thanks

Author:  Dr. Anton Fokin [ Tue Feb 05, 2019 11:34 am ]
Post subject:  Re: QuantBase FX Instruments Unavailable in OpenQuant2014

Hi,

we do see the problem. Will try to fix asap. Thanks for pointing out.

Regards,
Anton

Author:  abasqd [ Wed Feb 13, 2019 3:06 am ]
Post subject:  Re: QuantBase FX Instruments Unavailable in OpenQuant2014

Update: OpenQuant 2014 Version 1.0.6978.27114 has fixed this issue.

Page 1 of 1 All times are UTC + 3 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/