SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Sun Oct 21, 2018 1:38 pm

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Oct 26, 2012 11:35 am 
Offline

Joined: Tue May 03, 2005 9:36 pm
Posts: 136
Location: Sydney
I would like to be able to make additions and withdrawals in currencies other than the default currency to the portfolio account when running a simulation. The reason I would like to do this is when running a multicurrency simulation over multiple years i would like to be able to simulate converting a foreign currency back to the portfolio default currency so that the simulation results are not effected by having accumulated a currency balance in a currency that is different to the base currency which is then being revalued by fx fluctuations.
Currently it looks like you can only make additions and withdrawals in the default currency (and for some reason i can't get this to work).

cheers.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 26, 2012 12:22 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 08, 2003 1:06 pm
Posts: 833
Hi,

We will add this feature in the next release.

Regards,
Sergey.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group