SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Sun Oct 21, 2018 2:20 pm

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 24, 2016 2:56 am 
Offline

Joined: Thu Sep 17, 2015 5:52 am
Posts: 133
Is there a way to do this?

Perhaps via doing something similar to how I'd access an SMA indicator's value from 2 bars ago by typing in sma.Ago(2) ?

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 26, 2016 11:48 am 
Offline

Joined: Tue Aug 05, 2003 3:43 pm
Posts: 6808
Hi,

I am not sure I understand your question. SMA is basically a time series and its previous values are stored in time series array and thus can be accessed. A variable points to the current value of something, so it's not possible to access "previous" values of variable unless you store these values somewhere.

Regards,
Anton


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Sep 27, 2016 3:47 am 
Offline

Joined: Thu Sep 17, 2015 5:52 am
Posts: 133
Thanks Anton, that answers my question.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group