SmartQuant Discussion

Automated Quantitative Strategy Development, SmartQuant Product Discussion and Technical Support Forums
It is currently Fri Oct 23, 2020 3:08 pm

All times are UTC + 3 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Sep 17, 2010 5:24 am 
Offline

Joined: Wed Mar 10, 2010 1:42 am
Posts: 63
When I call this method:

Code:
DataManager.GetBrokerInfo("IB").Accounts[0];


does it RE-GRAB the brokerInfo from IB TWS? Or does it just grab the OQ internal brokerInfo that is updated periodically from IB's TWS?

The reason I ask is, if it grabs it every single time I call that method then I'm afraid i'll go over the 50msg/sec limit to IB TWS.

Thanks for the help.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 17, 2010 12:16 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Jul 17, 2003 10:39 am
Posts: 1478
Hi,

TWS sends account updates to our plugin when they happen.
there are no requests from OQ side in any case.

Regards,
Alex

_________________
SmartQuant Development Team


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 19, 2010 7:40 am 
Offline

Joined: Wed Mar 10, 2010 1:42 am
Posts: 63
Great to know Alexi!

Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group